Power BI

Scoateți ce este mai bun din datele dumneavoastră.

Centralizați-vă datele

Cu Power BI, puteți organiza datele dumneavoastră, astfel încât să le puteți vizualiza dintr-o interfață unică. În acest fel, veți putea lua cele mai bune decizii.

Concentrați-vă pe ce contează

Toți indicatorii de care aveți nevoie pentru a conduce afacerea, într-un singur loc.

Rămâneți întotdeauna informat

Identificați imediat riscurile și oportunitățile, astfel încât să știți cu siguranță că afacerea dumneavoastră își continuă drumul spre succes.

Power BI pentru sectorul financiar

Câștigați noi perspective pentru luarea unor decizii mai bune și mai informate

Identificați oportunitățile cu cel mai mare impact, astfel încât să obțineți rezultatele relevante.

Creați tablouri interactive conținând cantități mari de date, astfel încât să puteți monitoriza planificarea, cheltuielile, fluxul de numerar și rezultatele.

Evaluați riscurile și comunicați mai bine rezultatele către organizația și clienții dumneavoastră. Toate în timp ce păstrați controlul asupra proprietății datelor.

Power BI pentru HR

Cele mai grele decizii țin de capitalul uman. De aceea, informația este crucială.

De la productivitate până la sentimentul general, departamentele de resurse umane au nevoie să fie informate despre un flux nesfârșit de informații.

Power BI oferă un mod familiar și puternic de a procesa și condensa toate datele, pentru ca dumneavoastră să vă concentrați pe ce contează.

Power BI pentru vânzări și marketing

Aduceți toate datele de care aveți nevoie într-un singur tablou, pentru a îmbunătăți performanța

Fie că este vorba despre o campanie, înțelegerea clienților, analiza vânzărilor sau atingerea obiectivelor, Power BI vă permite să aliniați datele și strategia comercială într-o vizualizare unică.

Astfel, executați strategia și atingeți rezultatele scontate.

Power BI pentru segmentul operațional și logistic

Vizualizați lanțul dumneavoastră de aprovizionare și descoperiți oportunitățile de optimizare

Departamentul operațional este motorul principal al oricărei afaceri.

Obțineți vizibilitate în rețeaua dumneavoastră și identificați zonele sensibile astfel încât să rezolvați problemele ce le afectează – fie că este vorba despre date legate de costuri sau logistice, Power BI vă ajuta să vizualizați și să colaborați cu restul organizației în vederea remedierii oricăror situații, cu impact pozitiv asupra operațiunilor.

power-bi

office-logo-orange-md

 

Licențierea

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Exchange Online Plan 1

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 10 utilizatori care doresc Office, e-mail de nivel business, partajarea fişierelor şi conferinţe, fără să aibă nevoie de experienţă IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business Premium

Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Mai multe detalii

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum