Microsoft Dynamics CRM Online

Funcționalitățile complete Microsoft Dynamics CRM, fără investiții inițiale.

Dezvoltați-vă afacerea cu Dynamics CRM Online

Soluțiile de tip Customer Relationship Management (CRM) reduc costurile și cresc profitabilitatea prin organizarea și automatizarea proceselor de business, crescând satisfacția și loialitatea clienților pe parcursul întregului ciclu: marketing, vânzări și relații cu clienții.

Soluțiile CRM oferă o rată crescută de profitabilitate a investițiilor (ROI) prin automatizarea proceselor și echipelor de marketing, relații cu clienții și vânzări. Cu Microsoft Dynamics CRM oferiți clienților și furnizorilor dumneavoastră o experiență deosebită și transformați fiecare client în parte într-un partener pe termen lung.

Modelul de găzduire în centrele de date Microsoft presupune economii asociate cu lipsa achiziției de licențe software, servere fizice și mentenanță, transformând o investiție asociată cu un cost de capital, într-o cheltuială operațională previzibilă și adaptată la evoluția companiei dumneavoastră.

Businessman drawing a  growth diagram

Vânzări

Interconectați, personalizați și transformați mai multe oportunități în vânzări concrete.

Marketing

Marketing automatizat propulsat de informații concrete pe segmente specifice.

Relații cu clienții

Eficientizați procesele de relații cu clienții, astfel încât să transformați fiecare client într-un client fericit.

Social

Extrageți din sfera online informații relevante cu privire la modul în care sunt percepute compania, brandul sau anumite persoane din cadrul organizației dumneavoastră.

office-logo-orange-md

 

Licențierea

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Exchange Online Plan 1

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 10 utilizatori care doresc Office, e-mail de nivel business, partajarea fişierelor şi conferinţe, fără să aibă nevoie de experienţă IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business Premium

Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Mai multe detalii

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum