OneDrive pentru business

Stocare în cloud securizată și fiabilă.

test

Un singur loc pentru tot ce înseamnă munca dvs.

Salvați fișierele de lucru în OneDrive pentru business și ele vă vor urma întotdeauna.

Un loc construit pe baza unor sisteme IT adaptate lucrului în afaceri.

Utilizatorii își fac treaba cât mai bine și totul este în siguranță.

Totul este foarte simplu

OneDrive pentru business face parte din instrumentele Microsoft Office 365 de colaborare și productivitate, livrate în cloud.

Administrarea contului OneDrive al firmei este simplă. Cu ajutorul portalului administrativ Office 365, care poate fi accesat de oriunde, veți avea control asupra spațiului de stocare și veți putea gestiona utilizatorii și setările. În plus, aveți libertatea de a combina soluțiile locale cu OneDrive pentru business în cloud.

Partajați

Partajați fișierele în siguranță cu colegii, partenerii de afaceri sau chiar cu clienții. Puteți controla cu ușurință cine poate vedea și edita fiecare fișier.

Contribuiți

OneDrive pentru business este integrat complet cu Office, de aceea este ușor să creați, să editați și să revizuiți documente împreună cu alte persoane, în timp real și chiar să discutați despre ele pe Yammer.

Gestionați

Folosind controlul versiunilor, vă puteți asigura că toți lucrează la cel mai recent document și pot vedea versiunile anterioare sau reveni la ele dacă este nevoie. Iar când e timpul, puteți configura un proces de revizuire și aprobare fără sincope.

office-logo-orange-md

 

Licențierea

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Exchange Online Plan 1

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 10 utilizatori care doresc Office, e-mail de nivel business, partajarea fişierelor şi conferinţe, fără să aibă nevoie de experienţă IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business Premium

Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Mai multe detalii

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum