Exchange Online Plan 1 și Plan 2​

Comparație planurile Exchange Online​

Exchange Online este disponibil ca serviciu independent sau în cadrul unui plan Office 365 care include Office, SharePoint și Lync. Găsiți în următorul tabel o comparație între cele două planuri independente

Exchange Online Plan 1
Exchange Online Plan 2

Cutii poștale de mari dimensiuni: fiecare utilizator primește o cutie poștală cu spațiu de stocare de 50 GB și poate trimite mesaje cu o dimensiune maximă de 25 MB.

Asistență pentru Outlook: utilizatorii pot conecta versiunile acceptate de Outlook la Exchange Online, pentru a putea utiliza aplicația client îmbogățită pe care o cunosc deja.

Acces bazat pe web: pentru accesul pe bază de client web, Outlook Web App oferă o excelentă experiență bazată pe browser, care imită aspectul și stilul clientului complet Outlook.

Mobilitate: accesul mobil este disponibil de pe toate telefoanele care pot primi e-mailuri, printre care se numără dispozitivele Windows Phone, iPhone, Android și Blackberry.

Calendar partajat și persoane de contact: utilizatorii pot compara calendarele pentru a programa întâlniri și pot accesa caracteristicile de colaborare, printre care se numără calendarele partajate, grupurile, lista globală de adrese, persoanele de contact externe, activitățile, sălile de conferințe și capabilitățile de delegare.

Aplicații pentru Outlook: utilizatorii pot comuta mai repede între aplicații cu ajutorul unui model de extensie care permite accesul ușor prin inserturi al aplicațiilor de la terțe părți atât în Outlook, cât și în Outlook Web App.

Securitate: fiecare cutie poștală este protejată cu filtre excelente împotriva mesajelor spam și programelor rău intenționate prin intermediul Exchange Online Protection.

Arhivă „in-place”: reduceți dezordinea din inbox, mutând automat mesajele vechi într-o arhivă „in-place”.

Reținere în depozit: utilizați reținerea în depozit pentru a păstra elementele șterse și editate din cutiile poștale principale și arhivele „in-place” ale utilizatorilor.

Spațiu de stocare nelimitat: profitați de spațiul de stocare nelimitat (50 GB de spațiu de stocare în cutia poștală principală a utilizatorului, la care se adaugă spațiul nelimitat de stocare în arhiva „in-place” a utilizatorului).

Poștă vocală găzduită: profitați de serviciile găzduite de mesagerie unificată, care oferă răspuns la apel, interfață cu utilizatorul pentru apelare și capabilități de robot automat la nivel de companie.

Împiedicarea pierderii datelor (DLP): controlați datele sensibile ale firmei prin politici DLP integrate, bazate pe standarde de reglementare, precum PII și PCI, care contribuie la identificarea, monitorizarea și protejarea datelor sensibile prin analiza aprofundată a conținutului.

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum