office-logo-md

ProPlus

Beneficiați de cea mai recentă versiune de Office, e-mail de nivel business, partajarea documentelor și întâlniri web – servicii de productivitate îmbogățite pentru utilizatorii actuali – păstrând flexibilitatea și controlul IT de care aveți nevoie.​

Vă punem la dispoziție următoarele planuri:

Office 365 ProPlus include

Instrumentele Office familiare:

Suita Office inclusă​

Aveți întotdeauna cea mai recentă versiune de:

app_zwd_48app_zol_48app_zsc_48app_ocs_48app_zac_48app_zxl_48app_zpp_48

  • Notați-vă ideile în funcție de cum lucrați mai bine, cu ajutorul tastaturii, al creionului sau al ecranului tactil.
  • Deschideți fișierele PDF în Word și editați paragrafele, listele și tabelele exact așa cum faceți în documentele Word familiare.
  • Urmăriți comentariile în documentele Word și marcați-le ca „efectuate” cu noul buton de răspuns.
  • Transformați datele într-o diagramă sau un tabel în doi pași sau mai puțin, ca să le analizați mai rapid și să le previzualizați cu diverse formatări.
  • Încorporați foi de calcul Excel, diagrame Visio, fotografii și aproape orice alt tip de fișier de pe computer în blocnotesurile OneNote.
  • Partajați prezentările PowerPoint prin web, trimițând un link către acestea.
  • Concepeți materiale de marketing particularizate, adaptate mărcii și clienților dvs.​

Office pe mai multe dispozitive

Bucurați-vă de o experiență consecventă și familiară pe toate PC-urile, sistemele Mac, tabletele Windows și majoritatea dispozitivelor mobile.

Office pe orice PC

Cu Office la cerere puteți rula versiuni complete ale programelor Office pe orice PC cu Windows 7 sau Windows 8 conectat la internet.

Plus următoarele servicii online:

Utilizați e-mailul de nivel business în cadrul experienței Outlook bogate și familiare pe care o puteți accesa de pe desktop sau dintr-un browser web utilizând Outlook Web App. Fiecare utilizator are o cutie poștală de 50 GB și poate trimite fișiere atașate de până la 25 MB.

SkyDrive Pro oferă fiecărui utilizator un spațiu de stocare de 25 GB pentru acces de aproape oriunde la documente. Partajați ușor fișierele cu persoanele din interiorul și din afara organizației, controlați cine poate să vadă și să editeze fiecare fișier și sincronizați ușor fișierele cu PC-urile și dispozitivele.

Site web public

Proiectați și întrețineți propriul site web public fără taxe suplimentare de găzduire. Utilizați propriul nume de domeniu al firmei pentru a vă promova marca.

Portaluri de echipă

Spațiul de stocare de referință de 10 GB, plus un spațiu de stocare de 500 MB pentru fiecare utilizator vă permit să accesați și să partajați cu ușurință documentele.

Conferințe web

Găzduiți întâlniri online cu sunet și imagine prin intermediul partajării cu un singur clic a ecranului și al videoconferințelor HD.

Mesagerie instant și conectivitate Skype

Luați legătura cu alți utilizatori Lync prin mesageria instant, apelurile de voce și apelurile video și arătați-le celorlalți starea dvs. online. Partajați prezența, mesageria instant și apelurile audio cu utilizatorii Skype.

Office Mobile Apps

Mențineți-vă productivitatea și nu ratați nicio întâlnire, nici măcar atunci când călătoriți. Accesați, editați și vizualizați documente Word, Excel și PowerPoint pe telefoane iPhone, Android și Windows Phone. Utilizați aplicațiile OneNote, Lync Mobile și SharePoint Newsfeed pe majoritatea dispozitivelor.

Fiabilitate

Vă puteți relaxa știind că serviciile sunt disponibile cu un timp de funcționare de 99,9% garantat printr-un acord privind nivelul serviciului (SLA) susținut financiar.

Securitate

Datele dvs. vă aparțin. Le protejăm și vă respectăm confidențialitatea.

Administrare

Implementați și gestionați Office 365 în toată firma, fără să fie necesară experiență IT. Puteți să adăugați sau să eliminați utilizatori în câteva minute.

Asistență

Prin asistența Microsoft vi se oferă răspunsuri prin telefon sau online, materiale cu instrucțiuni și conexiuni cu alți clienți Office 365 pentru configurare și soluții rapide.​​

Exchange Online Plan 1 si Plan 2

Compară planurile Exchange Online

Mai multe detalii

Lync Online Plan 1 si Plan 2

Compară opțiunile Lync

Mai multe detalii

SharePoint Online Plan 1 și Plan 2

Compară cele două planuri

Mai multe detalii

OneDrive for Business cu Office Online

Stocare în cloud securizată și fiabilă.

Mai multe detalii

 

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum