office-logo-md

Enterprise E1​

Utilizați e-mailul de nivel business în cadrul experienței Outlook bogate și familiare pe care o puteți accesa de pe desktop sau dintr-un browser web ​​utilizând Outlook Web App. Fiecare utilizator are o cutie poștală de 50 GB și poate trimite fișiere atașate de până la 25 MB.

Găzduiți întâlniri online cu sunet și imagine prin intermediul partajării cu un singur clic a ecranului și al conferințelor video HD.

Luați legătura cu alți utilizatori Lync prin mesageria instant, apelurile de voce și apelurile video și arătați-le celorlalți starea dvs. online. Partajați prezența, mesageria instant și apelurile audio cu utilizatorii Skype.

Yammer este o rețea socială privată, care vă ajută pe dvs. și compania dvs. să păstrați controlul asupra tuturor situațiilor. Luați legătura cu oamenii potriviți, împărtășiți informații între echipe și organizați-vă pentru îndeplinirea proiectelor, ca să puteți progresa mai rapid.

OneDrive for Business oferă fiecărui utilizator un spațiu personal de 1 TB de stocare în cloud care poate fi accesat de aproape oriunde și care se sincronizează cu PC-ul pentru acces offline. Partajați ușor documentele cu persoanele din interiorul și din afara organizației și controlați cine poate să vadă și să editeze fiecare fișier.

Lucrați împreună la proiecte prin intermediul portalurilor de echipă care contribuie la organizarea în comun a documentelor, notelor, activităților și conversațiilor cu același subiect.

Creați și editați documente Word, OneNote, PowerPoint și Excel din orice browser modern.

Mobilitate

Sincronizați e-mailul, calendarul și persoanele de contact; accesați portaluri SharePoint; vizualizați și editați documente Office cu Office Web Apps utilizând un browser pe dispozitivele Windows Phone, iOS și Android.

Aplicații pentru Office și SharePoint

Noile aplicații terță parte și cele dezvoltate de client lucrează concertat cu Office și SharePoint pentru a aduce serviciile web chiar în documentele și portalurile dvs.

Administrare

Portalul de administrare oferă opțiuni IT de configurare detaliată pentru servicii fie dintr-un portal online, fie prin administrare automată cu comenzi PowerShell.

Fiabilitate

Vă puteți relaxa știind că serviciile sunt disponibile cu un timp de funcționare de 99,9% garantat printr-un acord privind nivelul serviciului (SLA) susținut financiar.

Măsurile de securitate avansate, cu cinci niveluri și monitorizarea proactivă contribuie la menținerea siguranței datelor clienților.

Datele dvs. vă aparțin. Microsoft nu scanează e-mailurile sau documentele în scop de publicitate.

Actualizat

Nu trebuie să plătiți pentru a face upgrade la versiuni; upgrade-urile sunt incluse în abonament. Noile caracteristici devin disponibile clienților Office 365 într-un mediu configurabil din punct de vedere IT.

Asistență prin telefon, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, pentru toate problemele IT. Pentru problemele mai puțin urgente, puteți să solicitați asistență direct din portalul de administrare.

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum