office-logo-md

Business

Beneficiați de cea mai recentă versiune de Office, însoțită de ​partajarea fișierelor – toate ușor de gestionat, fără să fie necesară experiența IT.​​

 

Suita Office inclusă

Aveți întotdeauna cea mai recentă versiune de:

  • Notați-vă ideile în funcție de cum lucrați mai bine, cu ajutorul tastaturii, al creionului sau al ecranului tactil.
    Formatați cu ușurință informațiile în Excel cu ajutorul instrumentelor care recunosc tiparul și completează automat restul de date.
    Încorporați cu ușurință conținutul din fișierele PDF pentru a crea propriile documente Word cu aspect deosebit.
    Concepeți materiale de marketing particularizate, adaptate mărcii și clienților dvs.

Office pe mai multe dispozitive

Bucurați-vă de o experiență consecventă și familiară pe toate PC-urile, sistemele Mac, tabletele Windows și majoritatea dispozitivelor mobile.

Office pe orice PC

Cu Office la cerere puteți rula versiuni complete ale programelor Office pe orice PC cu Windows 7 sau Windows 8 conectat la internet.

Plus următoarele servicii online:

Utilizați e-mailul de nivel business în cadrul experienței Outlook bogate și familiare pe care o puteți accesa de pe desktop sau dintr-un browser web utilizând Outlook Web App. Fiecare utilizator are o cutie poștală de 50 GB și poate trimite fișiere atașate de până la 25 MB.

OneDrive for Business oferă fiecărui utilizator un spațiu de stocare de 1 TB pentru acces de aproape oriunde la documente. Partajați ușor fișierele cu persoanele din interiorul și din afara organizației, controlați cine poate să vadă și să editeze fiecare fișier și sincronizați ușor fișierele cu PC-urile și dispozitivele.

Office Mobile Apps

Mențineți-vă productivitatea și nu ratați nicio întâlnire, nici măcar atunci când călătoriți. Accesați, editați și vizualizați documente Word, Excel și PowerPoint pe telefoane iPhone, Android și Windows Phone. Utilizați aplicațiile OneNote si Lync Mobile pe majoritatea dispozitivelor.

Fiabilitate

Vă puteți relaxa știind că serviciile sunt disponibile cu un timp de funcționare de 99,9% garantat printr-un acord privind nivelul serviciului (SLA) susținut financiar.

Administrare

Implementați și gestionați Office 365 în toată firma, fără să fie necesară experiența IT. Puteți să adăugați sau să eliminați utilizatori în câteva minute.

Prin asistența Microsoft vi se oferă răspunsuri prin telefon sau online, materiale cu instrucțiuni și conexiuni cu alți clienți Office 365 pentru configurare și soluții rapide.​​

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum