office-logo-md

Business Premium​

Oferiți utilizatorilor cele mai bune instrumente de productivitate din domeniu, păstrând controlul IT de care aveți nevoie.

Suita Office inclusă

Aveți întotdeauna cea mai recentă versiune de:

  • Notați-vă ideile în funcție de cum lucrați mai bine, cu ajutorul tastaturii, al creionului sau al ecranului tactil.
  • Formatați cu ușurință informațiile în Excel cu ajutorul instrumentelor care recunosc tiparul și completează automat restul de date.
  • Încorporați cu ușurință conținutul din fișierele PDF pentru a crea propriile documente Word cu aspect deosebit.
  • Concepeți materiale de marketing particularizate, adaptate mărcii și clienților dvs.

Office pe PC-uri, tablete și telefoane

Bucurați-vă de o experiență Office completă, instalând pe computere PC sau Mac, pe tablete Windows și pe tablete iPad® și Android™, precum și pe majoritatea dispozitivelor mobile. Fiecare utilizator poate instala Office pe 5 computere PC sau Mac, 5 tablete (Windows, iPad și Android) și 5 telefoane.

Plus aceste servicii online

E-mail și calendare

Utilizați e-mailul de calitate superioară printr-o experiență Outlook îmbogățită și familiară, pe care o puteți accesa de pe desktop sau dintr-un browser web, cu Outlook Web App. Obțineți o cutie poștală de 50 GB per utilizator și trimiteți atașări de până la 25 MB.

Conferințe online

Găzduiți întâlniri online audio și video, utilizând partajarea ecranului cu un singur clic și conferințele video HD.

Mesagerie instant și conectivitate Skype

Conectați-vă cu alți utilizatori Skype for Business prin mesaje instant, apeluri vocale sau apeluri video și informați alte persoane despre disponibilitatea dvs. prin intermediul stării online. Partajați prezența, trimiteți mesaje instant și efectuați apeluri audio cu utilizatorii Skype.

Rețea socială de corporație

Aplicațiile business și software-ul de colaborare Yammer permit angajaților dvs. să se conecteze cu persoanele potrivite, să partajeze informații între echipe și să organizeze proiecte, astfel încât acestea să poată avansa mai rapid.

Stocarea și partajarea simplă a fișierelor

OneDrive pentru business furnizează 1 TB de spațiu de stocare fiecărui utilizator, pentru a-și putea accesa documentele de aproape oriunde. Partajați fișiere cu persoane din interiorul și din afara organizației, controlați cine poate să vadă și să editeze fiecare fișier și sincronizați ușor fișiere cu computere PC sau Mac și dispozitive.

Site-uri de echipă

Activați accesul și partajarea simplificată a documentelor cu un spațiu de stocare standard de 10 GB, plus 500 MB de spațiu de stocare per utilizator.

Căutare și descoperire

Rămâneți informat. Căutați și descoperiți conținut în Office 365, pe baza detaliilor personalizate. Office Delve este prima experiență susținută de Office Graph, o colecție de detalii sau semnale analizate derivate din comportamentul și relațiile fiecărui utilizator cu conținutul, subiectele și persoanele de contact.

Toate planurile Office 365 pentru firme includ:

Fiabilitate

Fiți liniștit știind că serviciile dvs. sunt disponibile, cu un acord privind nivelul serviciului (SLA), oferind un timp de funcționare garantat de 99,9%, cu compensații financiare.

Securitate

Datele dvs. vă aparțin. Noi le păstrăm în siguranță și vă protejăm confidențialitatea.

Administrare

Implementați și gestionați Office 365 în firma dvs., fără să fie nevoie de expertiză IT. Puteți să adăugați și să eliminați utilizatori în doar câteva minute.

La zi

Nu mai este nevoie să plătiți pentru upgrade-uri de versiune; actualizările sunt incluse în abonament. Caracteristicile noi sunt puse la dispoziția clienților Office 365 în mod regulat.

Integrare Active Directory

Gestionați acreditările de utilizator și permisiunile. Sign-on unic și sincronizare cu Active Directory.

Asistență

Asistența Microsoft furnizează răspunsuri telefonice și online, resurse introductive și conexiuni cu alți clienți Office 365, pentru instalare și remedieri rapide.

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum