office-logo-md

Business Essentials

Integrați serviciile Office 365 cu o suită Office locală, pentru a maximiza beneficiile oferite de aceasta: e-mail de nivel business, ​partajarea fișierelor și conferințe web.

Instrumentele Office familiare:

Suita Office existentă

Conectați o suită existentă Microsoft Office 2010 sau 2013 la serviciile Office 365, pentru a beneficia de avantajele oferite de serviciile premium incluse.

Office Online

Creați, vizualizați și editați documentele Word, Excel și PowerPoint prin intermediul browser-ului.

Plus următoarele servicii online:

Utilizați e-mailul de nivel business în cadrul experienței Outlook bogate și familiare pe care o puteți accesa de pe desktop sau dintr-un browser web utilizând Outlook Web App. Fiecare utilizator are o cutie poștală de 50 GB și poate trimite fișiere atașate de până la 25 MB.

OneDrive for Business oferă fiecărui utilizator un spațiu de stocare nelimitat pentru acces de aproape oriunde la documente. Partajați ușor fișierele cu persoanele din interiorul și din afara organizației, controlați cine poate să vadă și să editeze fiecare fișier și sincronizați ușor fișierele cu PC-urile și dispozitivele.

Proiectați și întrețineți propriul site web public. Utilizați propriul nume de domeniu al firmei pentru a vă promova marca.

Spațiul de stocare de referință de 10 GB, plus un spațiu de stocare de 500 MB pentru fiecare utilizator vă permit să accesați și să partajați cu ușurință documentele.

Găzduiți întâlniri online cu sunet și imagine prin intermediul partajării cu un singur clic al ecranului și al videoconferințelor HD.

Luați legătura cu alți utilizatori Lync prin mesageria instant, apelurile de voce și apelurile video și arătați-le celorlalți starea dvs. online. Partajați prezența, mesageria instant și apelurile audio cu utilizatorii Skype.

Vă puteți relaxa știind că serviciile sunt disponibile cu un timp de funcționare de 99,9% garantat printr-un acord privind nivelul serviciului (SLA) susținut financiar.

Datele dvs. vă aparțin. Le protejăm și vă respectăm confidențialitatea.

Implementați și gestionați Office 365 în toată firma, fără să fie necesară experiența IT. Puteți să adăugați sau să eliminați utilizatori în câteva minute.

Prin asistența Microsoft vi se oferă răspunsuri prin telefon sau online, materiale cu instrucțiuni și conexiuni cu alți clienți Office 365 pentru configurare și soluții rapide.​​

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum