office-logo-md


Beneficii tangibile

 

Contacteaza-ne

Suita Office 365 conține toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o comunicare rapidă, eficientă și productivă cu persoanele care contează cel mai mult pentru afacerea ta.

Securitate de nivel înalt pentru companii

Cu Office 365, datele tale sunt protejate cu cele mai înalte standarde de securitate fizică și digitală. Microsoft Exchange Online include protecții anti-spam și antivirus, menite să combată cele mai noi amenințări – cunoscute sau necunoscute – imediat ce acestea apar. Protejează-ți datele prin fiabilitate la nivel de companie, back-up continuu de date, capabilități de recuperare în caz de dezastru și o politică strictă de confidențialitate. Stocarea email-urilor pe servere redundante geografic, administrate de Microsoft 365, este destinată să vă ajute să îndepliniți anumite cerințe de reglementare.

Suport tehnic

Microsoft este mândru să furnizeze suport global la nivel de IT, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru abonații Office 365. Administratorii serviciilor tale pot crea tichete de suport oricând sau pot suna la oricare din centrele de suport din lume.

​Acces de oriunde

Office te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat.

Când nu ești la birou poți accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, poți vizualiza și edita documente cu Outlook Web App sau poți intra într-o ședință online cu Lync Web App.

​Management IT Simplificat

Prin intermediul paginii de administrare Office 365, departamentul IT menține controlul. Patch-urile, actualizările și actualizările de back-end sunt aplicate automat, în timp ce tu deții controlul asupra momentului în care dorești să implementezi modificările majore.

Poți delega drepturile de a efectua sarcini specifice de administrare prin intermediul Role-Based Access Controls.

​Service Level Agreement

Cu Office 365, emailul, documentele și serviciile tale sunt disponibile atunci când ai nevoie de ele. Furnizat de o rețea globală de centre de date de ultimă generație, protejate de nivele multiple de securitate și politică de confidențialitate strictă, Office 365 include un acord Service Level Agreement susținut financiar care garantează disponibilitate de 99,9%.

Email Business

Deși căsuțele poștale ale unor utilizatori sunt stocate local, iar altele în cloud, Exchange Online furnizează o coexistență bogată care le permite să funcționeze ca o arhitectură integrată și unitară.

Facilități precum informații Free/Busy, MailTips, căutare în căsuța poștală, urmărirea mesajelor și arhivarea lor sunt disponibile atât utilizatorilor locali, cât și celor din cloud, astfel colaborarea devine neîntreruptă indiferent de locația căsuței poștale a utilizatorilor.

Video conferințe HD

Office 365 furnizează soluții excepționale de e-mail, colaborare și ședințe online. Oamenii tăi pot edita documente simultan cu ceilalți colegi și pot intensifica facil colaborarea prin intermediul ședințelor online.

​Office

Office 365 poate furniza afacerii tale anticipat, costuri anuale, de pe urma utilizării instrumentelor de comunicații, colaborare și productivitate. În plus, te poate ajuta să reduci semnificativ costurile și efortul de implementare și administrare a serverelor locale.

office-logo-orange-md

 

Licențierea

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Exchange Online Plan 1

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 10 utilizatori care doresc Office, e-mail de nivel business, partajarea fişierelor şi conferinţe, fără să aibă nevoie de experienţă IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business Premium

Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Mai multe detalii

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum