office 365

Microsoft Office 365 nu îți oferă doar cea mai bună soluție de productivitate, comunicare și distribuție de informații, ci și un departament IT lipsit de griji. Office 365 răspunde tuturor nevoilor tale de fiabilitate și securitate, îți oferă șansa să rămâi flexibil și să satisfaci nevoile clienților tăi, printr-o suită complexă de aplicații ce poate fi implementatâ prin doar câteva clicuri.

 

Contacteaza-ne

Beneficii tangibile

Suita Office 365 conține toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o comunicare rapidă, eficientă și productivă cu persoanele care contează cel mai mult pentru afacerea ta.

Mai multe detalii

​Avantaje Office 365

Office te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat. Când nu ești la birou poți accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, poți vizualiza și edita documente cu Outlook Web App sau poți intra într-o ședința online cu LyncTM Web App.

Mai multe detalii

Testimoniale

Office 365 a ajutat companiile de orice dimensiuni (mari sau mici) să reducă costurile, să colaboreze mai bine, să îmbunătățească productivitatea în afaceri.

Mai multe detalii

office-logo-orange-md

 

Licențierea

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Exchange Online Plan 1

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 10 utilizatori care doresc Office, e-mail de nivel business, partajarea fişierelor şi conferinţe, fără să aibă nevoie de experienţă IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Mai multe detalii

Office 365 Business Premium

Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Mai multe detalii

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum