AZURE


Beneficii tangibile

Azure îți oferă o modalitate facilă de a închiria servicii și putere de calcul de la Microsoft, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

Securitate de nivel înalt pentru companii

Cu Azure, datele tale sunt protejate cu cele mai înalte standarde de securitate fizică și digitală. Microsoft este prima companie certificată ISO/CEI 27018, acesta reprezentând singurul set de standarde de securitate a datelor privind protecția informațiilor personale stocate în platforme de tip cloud public.

Suport tehnic

Microsoft este mândru să furnizeze suport global la nivel de IT, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru abonații Azure. Administratorii serviciilor tale pot crea tichete de suport oricând sau pot suna la oricare din centrele de suport din lume.

Acces de oriunde

Azure te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat.

Management IT Simplificat

Prin intermediul paginii de administrare Azure, departamentul IT menține controlul. Patch-urile, actualizările și actualizările de back-end sunt aplicate automat, în timp ce tu deții controlul asupra momentului în care dorești să implementezi modificările majore, și poți delega drepturile de a efectua sarcini specifice de administrare.

Service Level Agreement

Furnizat de o rețea globală de centre de date de ultimă generație, protejate de nivele multiple de securitate și politică de confidențialitate strictă, Azure include un acord Service Level Agreement susținut financiar, care garantează disponibilitate de 99,9%.

Masini virtuale

Azure îți pune la dispoziție o selecție largă de tipuri de mașini virtuale Windows Server, SQL Server, SharePoint Server, BizTalk Server, Oracle și Linux. Taxarea se face la minut, astfel încât plătești exact cât consumi. Ideal pentru serverele și aplicațiile ce nu sunt accesate constant, dar și pentru a închiria o putere mare de procesare pentru un timp scurt, în scopuri de testare sau dezvoltare software.

Stocare si Backup

Câștigă siguranța de care ai nevoie, știind că datele oferite sunt asigurate în afara infrastructurii locale. Microsoft îți oferă opțiuni avansate de stocare cu redundanță locală, regională și geografică.

Site-uri web

Găzduiește-și site-ul pe platforma Azure și bucură-te de opțiunile de securitate și scalabilitate oferite, astfel încât să scapi de grija fluctuațiilor sezoniere și să permiți afacerii tale să atingă potențialul dorit.

Configurează-ți soluția Office365 pentru afaceri. Începe acum